El duet tècnic, amb la nedadora del club vallesà Mireia Hernández com a reserva, s’ha endut la medalla de bronze igual que Clara Arboix, la mateixa Hernández i Oriana Alejandra Carreras que han competit amb l’equip tècnic que també s’ha endut el bronze


Arriben les primeres medalles des de Tampere (Finlàndia) on l’equip espanyol, amb tres nedadores i una tècnica del Club Natació Granollers, està disputant el Campionat d’Europa Júnior de Natació Artística. El duet tècnic, amb la nedadora del club vallesà Mireia Hernández com a reserva, s’ha endut la medalla de bronze. Així mateix, les tres nedadores del club granollerí Mireia Hernández, Clara Arboix, i Oriana Alejandra Carreras com a reserva, han competit amb l’equip tècnic que també s’ha endut el bronze.

A l’staff tècnic de la Real Federación Española de Natación desplaçat a Tampere també es troba l’entrenadora del CNG, Muriel Escalé, per a afrontar amb garanties aquest europeu, que finalitzarà el proper 1 de juliol. Les membres del club granollerí també opten a assolir alguna medalla més, en combo, abans que acabi la competició.

Júlia Pujadas i Marcos Gil, a l’Europeu Júnior

La Real Federación Española de Natación (RFEN) ha convocat dos nedadors del Club Natació Granollers per a participar al Campionat d’Europa Júnior que tindrà lloc del 4 al 8 de juliol a Helsinki (Finlàndia). Es tracta de Júlia Pujadas, que nedarà els 200 papallona, 200 lliures, 200 i 400 estils; i Marcos Gil, que participarà als 200, 400, 800 i 1.500 lliures.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here