Felmar BM La Roca, KH-7 BM Granollers i AEH Les Franqueses són els tres equips de la comarca que lluitaran per conquerir el títol català


Aquest cap de setmana se celebrarà a Gavà la fase la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení que comptarà amb la presència de tres equips del Vallès Oriental, Felmar BM La Roca, KH-7 BM Granollers, AEH Les Franqueses, a banda de l’equip amfitrió, el CH Gavà.

La competició, que tindrà lloc al Pavelló Municipal Jacme March de Gavà, començarà demà dissabte amb les dues semifinals i finalitzarà diumenge amb el partit pel 3r i 4t lloc i la gran final. La primera semifinal serà a les 13 hores amb el partit entre Felmar BM La Roca i AEH Les Franqueses. Un cop acabat, a les 14,15h tindrà lloc l’altre semifinal entre el CH Gavà i el KH-7 BM Granollers.

La jornada de diumenge serà retransmesa, per streaming, pel canal de youtube de la FCH. Primer tindrà lloc el partit pel tercer i quart lloc (11,30 hores) i posteriorment, a les 12,45 hores se celebrarà la final.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here