Martí Gutiérrez va ser el guanyador de la darrera edició/ FOTO: JAVIER DE LA MAZA

La prova organitzada pel CEC Vilamajor, de 28 km i 3.100 metres de desnivell acumulat, aplegarà al voltant de 250 corredors


FOTO: JAVIER DE LA MAZA

Aquest proper diumenge tindrà lloc a Sant Antoni de Vilamajor la 5a edició de la Trail Fem Sui, organitzada pel CEC Vilamajor. La prova, de 28 km i 3.100 metres de desnivell acumulat, aplegarà al voltant de 250 corredors. El CEC Vilamajor organitza la cursa amb la intenció de fer “gaudir d’un dia d’esport, salut i natura i donar a conèixer El Sui , un cim emblemàtic de la comarca i del massís del Montseny”. 

Vistes des del Sui / FOTO: https://crestas.es/turo-del-samont/el-sui/

El recorregut circular de la TFS porta per camins i corriols fins arribar al cim de El Sui (1.318m), dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor. La prova transcorre per pistes i corriols molt tècnics que mostren des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui. Tot plegat, havent trepitjat els termes municipals de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Tagamanent i El Montseny. Aquest any, com a novetat, formarà part i puntuarà per al Circuit Català de Curses per Muntanya organitzat per la FEEC .

Perfil i avituallaments

perfil femsui2

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, més el de l’arribada, on els participants rebran un merescut entrepà. La TFS esta orientada a corredors d’un nivell mig/alt acostumats a córrer per muntanya. El temps màxim per completar el recorregut és de 6 hores o a les 2h 45 minuts des de la sortida en el seu pas pel Avituallament 3 (Coll de Palestrins). Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i pàrquing.

Fitxa tècnica de la cursa
    • Data de la prova: 5 de novembre de 2017
    • Nombre d’edicions: 5a
    • Distància: 28.000 m aproximadament
    • Desnivell: 3.100 m acumulats
    • Alçada mínima: 253 m
    • Alçada màxima: 1.318 m Cim El Sui
    • Lloc d’inici i arribada de la cursa: Parc de Can Sauleda. Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)
    • Nombre d’avituallaments al llarg del recorregut: sis

 

Diverses entitats de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor (Ajuntaments, entitats esportives, socials i culturals) col·laboren activament en l’organització de llI Trail FemSui , FemSui eXprés i les curses infantils “Les Minis de Vilamajor”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here