La prova tindrà lloc el diumenge 22 de gener al costat de la deixalleria, al parc del barri de Can Borrell, llindant al riu Mogent, de la localitat vallesana


El proper diumenge tindrà lloc a la Roca del Vallès la 11a edició del cros comarcal del municipi, organitzat pel Servei d’Esports de La Roca del Vallès amb la col·laboració del Consell Esportiu Comarcal del Vallès Oriental i el club esportiu Camí dels Íbers. La prova que tindrà lloc en el mateix emplaçament que en les darreres edicions, el Parc situat davant de la deixalleria, comptarà amb 12 sortides, des de categoria mini fins a cadet, i amb una darrera que serà una cursa de relleus de pares amb fills.

La inscripció, que és totalment gratuïta, s’ha de realitzar a travès del portal cronowin.com, ja que no es podrà fer presencialment el dia de la prova. Tindran medalles els tres primers participants de cada categoria i tots els participants tindran un detall per part de l’organització. La prova, més que consolidada en el circuit comarcal, ha anat pujant de participació en les darreres edicions, assolint el rècord en la passada, en la qual van participar prop de 400 nens i nenes d’arreu de la comarca.

Captura de pantalla 2017-01-11 a las 15_20_17

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here