Llerona serà l’escenari de la setena edició de la Jornada de Futbol Femení amb l’objectiu de seguir promovent aquest esport entre les noies de 6 a 14 anys i que habitualment no juguen a futbol


La Federació Catalana de Futbol, amb l’objectiu de promoure el futbol femení a Catalunya, dimecres 1 de maig, organitza, per setè any consecutiu i de manera simultània a 15 delegacions d’arreu del territori, la setena edició de la Jornada de Futbol Femení.

La Jornada, que es desenvoluparà al Camp de Futbol Parròquia de Santa Maria de Llerona c/ Pas de la Creu, s/n. de Llerona, començarà a dos quarts de deu del matí, quan totes les participants siguin rebudes pel delegat federatiu i el coordinador de la seu. A continuació, es realitzaran els exercicis tècnics d’iniciació i perfeccionament. I després de realitzar les estacions de joc programades, arribarà el moment de posar en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la disputa de partits amistosos amb les jugadores dels equips territorials sub 12 i sub 14.

La promoció del futbol femení és una de les campanyes més importants de la Federació Catalana de Futbol i, per segon any, es fa a 15 delegacions federatives -Barcelona tindrà dues seus- per apropar aquest esport a tot el territori català. Totes aquestes accions són una aposta ferma de la Junta Directiva i de tota l’estructura de l’FCF. De fet, amb la posada en marxa del projecte #Orgullosa l’estiu del 2017 es pretén seguir potenciant encara més el futbol femení català per tal de continuar augmentant el nombre de llicències a Catalunya. Es vol fomentar la base per crear més equips femenins.

Per això s’està fent una inversió econòmica i es dona suport a tots els clubs que aposten per les noies. A més a més, des de la Federació es treballen diverses activitats relacionades amb el futbol femení, com ara la formació esportiva i mèdica, aquestes mateixes Jornades de Futbol Femení, les Trobades Territorials del mes de juny, i els campus d’estiu, entre d’altres accions.

La temporada passada, la 6a edició de la Jornada de Futbol Femení es va tancar amb 1.627 participants, de les quals 100 corresponen a la delegació del Vallès Oriental.

Totes les interessades es poden inscriure, de manera gratuïta, en aquest ENLLAÇ.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here