Amb les inscripcions tancades des del setembre, enguany la prova comptarà amb 1.800 participants.  La cursa transcorre pel Parc de la Serralada Prelitoral amb un recorregut amb força pista, però també amb corriols i trialeres, i amb unes vistes absolutament espectaculars, que faran gaudir de valent els participants


Aquest diumenge tindrà lloc a la Roca del Vallès la 17a edició de la Prehistòrica, una de les millors curses de BTT d’arreu del territori català. La prova, organitzada per l’entitat roquerola ‘La Roca en Bike’, enguany comptarà amb 1.800 participants, els mateixos que en la darrera edició, i és que la cursa està limitada a aquest nombre de ciclistes. Des de l’organització es mostren molt satisfets de l’èxit d’inscrits, ja que des del 20 de setembre que les inscripcions estan tancades: “Els corredors tenen moltes ganes de Prehistòrica, hi ha molt interès per poder-la córrer i hem rebut moltes trucades per si algú finalment es dóna de baixa” va apuntar a aquest diari Jordi Solanas, un dels principals organitzadors.

Des de fa edicions hi ha dues sortides, la primera serà a les 8.30h, on sortiran els participants més preparats, aproximadament uns 500. A partir de les 8.45h, sortiran els més de 1.000 participants populars de forma esglaonada. Dues sortides diferents amb l’objectiu de facilitar la cursa als ciclistes i que no hi hagi aglomeracions.

La prova transcorre, com cada any, pel Parc de la Serralada Prelitoral, amb un recorregut amb bastanta pista però també amb corriols i trialeres per fer gaudir de valent els participants. Hi ha canvis pel que fa al sentit d’alguns trams i també s’han afegit trams nous. Aquest any l’organització no ha hagut de canviar el circuit que tenia predissenyat, com en les darreres edicions, en les quals hi havia hagut restriccions per part de la direcció del Parc Natural. Enguany, una de les novetats és que els dorsals seran personalitzats i els corredors se’ls podran emportar com a record.

Una prova que en les tres darreres edicions ha guanyat Francesc Guerra, però enguany no hi participarà, i és que ja no forma part de l’Scott Team. Tot i això, de l’equip de la marca comercial hi participaran 8 corredors. En aquesta edició els principals favorits per emportar-se la victòria són Ismael Ventura i Jordi Carnicer.

Entre dissabte i diumenge, la marca Scott deixarà provar les bicicletes que utilizarà el pròxim 2016 a tots els aficionats que ho desitgin, per un recorregut que han preparat expressament i que transcorre per La Roca del Vallès. Per apuntar-se només cal visitar la pàgina d’Scott Espanya o la mateixa pàgina de facebook de la cursa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here