El col·legiat va suspendre l’enfrontament entre el setè classificat i el primer classificat del grup 9 de Tercera Catalana per l’enorme tensió que es vivia al terreny de joc que va desencadenar en una picabaralla


Minut 88 de joc. Després d’un matx marcat per la tensió des d’un bon principi, el CF Parets, que va guanyant per 1-4, tira un penal que surt desviat i a partir d’aquí es desencadena una picabaralla entre jugadors de l’UE Sant Celoni i del CF Parets que ocasiona que el col·legiat decideixi suspendre el partit.

“Les provocacions del Parets des del minut 1 fins al final van ser contínues”

“Per part nostra va haver-hi al final un comportament inadequat i ho reconec. Però les provocacions del Parets des del minut 1 fins al final van ser contínues cap al públic, amb gestos com abaixar-se els pantalons, que no ho havia vist mai. L’actitud del jugador número 9 que va agredir al nostre jugador Mario al minut 20 quan la jugada estava a l’altre part del camp, va encendre els ànims de tothom i el partit va ser impossible de controlar per ningú. El cos tècnic del Parets va demostrar una educació inexistent des del moment de l’agressió fins que van abandonar la zona de vestidors, més d’una hora després d’acabar el partit” va apuntar el tècnic de l’UE Sant Celoni, Jesús Martín a La Jornada del Vallès.

“El públic es va passar el partit increpant-nos”

“El públic es va passar el partit increpant-nos. Va ser la frustració de la superioritat sobre el terreny de joc. L’acte reflecteix clarament el que va passar en el partit i no entrarem en discussió ni amb el Sant Celoni ni amb ningú d’ells”, va afirmar David Parra, entrenador del CF Parets, a La Jornada del Vallès.

A La Jornada del Vallès no hem volgut entrar en valoracions i únicament hem donat veu als dos entrenadors perquè donessin la seva versió dels fets

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here