La Selecció Catalana masculina que va disputar el partit davant el Fraikin BMG en l'edició de l'any passat / FOTO: XAVI VEGAS

El BM Granollers, la Mútua de Granollers i la Federació Catalana d’Handbol, han unit esforços per tercer any consecutiu per organitzar un partit solidari entre les Seleccions Catalanes d’Handbol i els primers equips masculí i femení del club granollerí per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil dins de la campanya somriures que curen


El proper 20 de gener el Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari per tercer any consecutiu de dos partits solidaris que enfrontaran el Fraikin BM Granollers davant la selecció catalana masculina i el KH-7 BM Granollers davant la selecció catalana femenina. Uns enfrontaments que se celebraran dins el marc de campanya ‘Somriures que curen’ impulsada per la Mútua de Granollers amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Handbol i el BMG, amb l’objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil i en benefici de l’Hospital Sant Joan Déu.

El primer partit, que serà a les 16.15 hores, enfrontarà el Fraikin BM Granollers d’Antonio Rama amb la Selecció Catalana masculina, de la qual la Federació Catalana anunciarà el tècnic i els seleccionats en els propers dies. En el segon partit, que tindrà lloc a les 18.15 hores, el KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta s’enfrontarà a la Selecció Catalana femenina. Com amb el combinat masculí, l’ens federatiu català anunciarà el tècnic i les convocades en els propers dies. A la mitja part de cada matx hi haurà un partit entre equips alevins.

L’entrada tindrà un cost de 5€ i tots els diners recaptats es destinaran a la campanya ‘Somriures que Curen’ per la lluita contra el càncer infantil a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. Des de l’organització esperen poder superar els 7.000€ recaptats en les anteriors edicions. L’acte serà presentat demà dimecres a les 19 hores a la Sala d’Actes del CEMAV amb la presència de Jaume Bages, president de Mútua de Granollers, Josep Pujadas, president del Club BM Granollers, Maria del Mar Latorre, vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

La crònica de la darrera edició:

La solidaritat, gran guanyadora dels partits ‘somriures que curen’

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here