La primera edició va ser un èxit

El primer equip masculí i el primer equip femení del BM Granollers disputaran el proper 21 de gener al Palau d’Esports dos partits solidaris davant les Seleccions Catalanes, en el marc de la campanya solidària ‘Somriures que curen’ impulsada per la Mútua de Granollers


El proper 21 de gener el Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari, com l’any passat, de dos partits solidaris que enfrontaran el Fraikin BM Granollers davant la selecció catalana masculina i el KH-7 BM Granollers davant la selecció catalana femenina. Uns enfrontaments que se celebraran dins el marc de campanya ‘Somriures que curen’ impulsada per la Mútua de Granollers amb l’objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil i en benefici de l’Hospital Sant Joan Déu.

El primer partit, que serà a les 16,15 hores, enfrontarà el KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta amb la Selecció Catalana femenina entrenada per Pau Campos. En el segon, que se celebrarà a les 18,15 hores, es veuran les cares el Fraikin BM Granollers d’Antonio Rama amb la Selecció Catalana masculina, dirigida pel tècnic del FCB, Xavi Pascual. A la mitja part de cada matx hi haurà un partit entre equips alevins.

En els dos partits es viurà handbol de primer nivell. Destaca la presència dels jugadors del primer equip del Barça: Víctor Tomas, Aitor Ariño i Aleix Gómez, dirigits pel seu tècnic Xavi Pascual. També hi seran altres jugadors Asobal com Víctor Montoya (Guadalajara), Xavier Castro i Marc Canyigueral (Ciudad Encantada) i Daniel Arguillas i Gerard Carmona (Huesca). També hi prendran part tres exgranollerins, Adrià Pérez (BM Huesca), i dos que ara juguen a França: Arnau Garcia (Fenix Toulose) i Pol Sastre (Niça). “Hem pensat en clau de poder contribuir al màxim i hem trobat molt bona predisposició per part dels jugadors i jugadores fet que farà que els equips siguin molt competitius”, destaca Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’handbol.

Pel que fa al combinat femení destaca la presència de fins a 6 jugadores del Felmar BM La Roca, que és l’equip que n’aporta més: Lorena Ramírez, Marina Fradera, Agnès Ribas, Sara Galamba i Alba Martín. Les exgranollerines Clara Poo i Remei Prat, ara a l’OAR Gràcia, també són entre les seleccionades.

L’entrada tindrà un cost de 5€ i tots els diners recaptats es destinaran a la campanya ‘Somriures que Curen’ per la lluita contra el càncer infantil a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. Des de l’organització esperen poder superar els 7.000€ recaptats en l’anterior edició.

Els convocats i convocades amb les Seleccions Catalanes

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here