‘El somni d’en Jan’, el conte solidari de l’Associació Esportiva Ramassà

0
42011

El conte, escrit per Toni Argent i il·lustrat per Núria Ramon, explica el somni d’un nen d’unir el futbol i la solidaritat viatjant per l’Àfrica, un somni que l’AE Ramassà porta 3 anys realitzant


El passat dimarts va tenir lloc, a la sala polivalent de la biblioteca de l’Ametlla del Vallès, la presentació del conte “El somni d’en Jan”, escrit pel professor i escriptor Toni Argent, i il·lustrat per Núria Ramon. El llibre explica el somni d’un nen d’unir el futbol i la solidaritat viatjant per l’Àfrica, un somni que l’AE Ramassà porta 3 anys realitzant. Precisament, per poder escriure el conte, Argent va conversar amb alguns dels membres dels viatges solidaris que el club franquesí ja ha fet a Etiòpia, República de Benín i Uganda.

Toni Argent amb un exemplar del llibre
Toni Argent amb un exemplar del llibre

“Participar en aquest projecte ha estat molt gratificant. Vull destacar que des del primer dia els membres de l’AE Ramassà em van transmetre molta il·lusió en el conte i em van fer veure que valia la pena col·laborar en el projecte solidari que aquest any faran al Camerun”, ha remarcat Toni Argent a La Jornada del Vallès. La publicació té l’objectiu de fer arribar als més petits una història plena de valors i bones intencions: “El conte es titula així perquè en Jan pot ser qualsevol d’aquests nens i nenes que viuen al Camerun; el missatge que volem transmetre és que els seus somnis es poden fer realitat”, ha apuntat Argent.

S’han imprès 5.000 exemplars del conte, en tres idiomes, català, castellà i francès, que seran repartits per les escoles de la comarca, així com en les que visiti l’AE Ramassà en el seu pròxim viatge al Camerun. Un cop acabada la presentació del llibre, que va estar dirigida pel president de l’entitat franquesina, Pere Bufí, l’actor i contacontes, Paco Asensio, va deleitar els assistents amb la seva lectura. “M’agradaria destacar la gran il·lusió de tots els que hem participat al projecte del conte”, ha apuntat a La Jornada del Vallès, Jordi Grivé, ideòleg dels viatges solidaris a l’Àfrica i entrenador de l’AE Ramassà.

Aquest proper cap de setmana tothom que vulgui adquirir-ne un exemplar podrà fer-ho a la parada que l’entitat franquesina posarà a la fira d’entitats del municipi.


La quarta aventura solidària de l’AE Ramassà serà a Camerun

L’AE Ramassà serà ambaixador mundial de les Nacions Unides

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here