Els d’Agustín Rodríguez van guanyar el seu partit davant el Manresa però el Barberà B va donar la sorpresa guanyant l’Encamp i els del Vallès Occidental van aconseguir conservar la quarta plaça que dóna dret a disputar les fases


El Senior Masculi de l’AE Carles Vallbona es va quedar a un sol punt de poder disputar les fases d’ascens a Primera Nacional.  Els d’Agustín Rodríguez van guanyar al Manresa en la darrera jornada de la fase de grups de Primera Catalana, però no depenien d’ells mateixos, i la victòria del Barberà B a casa davant l’Encamp, va donar la quarta plaça del grup i la classificació als del Vallès Occidental. “Hem fet el que teníem que fer, però no depeníem de nosaltres i l’Encamp, que ho havia guanyat tot, ha anat a jugar a Barberà amb 6 jugadors i ha perdut. Crec que és una falta de respecte a la serietat de la competició però no podem fer-hi més”, va apuntar Agustín Rodríguez.

Tot i això, la valoració de la primera part del campionat de l’equip, que debutava a la categoria, és molt satisfactòria: “Per ser el primer any els meus jugadors han jugat molt bé, estem fent un bon treball i hi ha molt compromís per part de tots”, va destacar Rodríguez, que compta amb un equip que combina joventut i veterania. “El balanç és molt positiu, vam començar jugant de forma molt individual però hem anat evolucionant com a equip i ara tocarà lluitar per no baixar”, va apuntar Carles Solà, un dels jugadors joves de l’equip.

Així, a partir de la primera setmana de febrer, el sènior masculí de l’AE Carles Vallbona iniciarà la segona part de la temporada, la fase de permanència, en la qual es marca el repte de mantenir la categoria després d’haver crescut com a equip en el primer tram de competició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here