La ciclista de la Torreta Bike va vèncer a l’estatal de ciclisme de fons en categoria infantil repetint, així, el títol que ja va aconseguir l’any passat


Un any després d’haver-ho aconseguit a Mèrida, Sara Méndez de la Torreta Bike va repetir victòria en el Campionat d’Espanya de ciclisme de fons celebrat enguany a Àvila. La ciclista, que va competir en categoria infantil als Campionats d’Espanya escolars representant la Selecció Catalana, va vèncer amb total autoritat arribant a la meta en solitari i traient 19 segons a la segona classificada.

“Per mi guanyar aquesta competició és una il·lusió molt gran i la mostra que seguim en el bon camí. Vull destacar que darrere dels títols hi ha molta gent que s’esforça perquè això sigui possible, pares, club, esponsors, companys, amics… Sense ells res d’això hagués estat possible. Hi ha molta feina al darrere que no es veu”, remarca la corredora de l’equip roquerol.

La medalla d’or, però, no va ser l’única de la ciclista vallesana, i és que el combinat català també va assolir la tercera posició a la classificació per equips.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here