La ciclista de la Torreta Bike va guanyar el campionat estatal de ciclisme de carretera en línia, en la categoria infantil femení, disputat a Mèrida


En la seva primera convocatòria amb la Selecció Catalana, Sara Méndez es va proclamar campiona d’Espanya de ciclisme de carretera en línia en la categoria infantil femení, en el campionat estatal disputat aquest passat cap de setmana a Mèrida. La ciclista de La Torreta Bike, va completar les 4 voltes, d’un circuit de 2,5 km, sobreposant-se a les altes temperatures, que van arribar als 40 graus.

La medalla d’or, però, no va ser l’única de la ciclista vallesana, i és que el combinat català també va assolir la segona posició a la classificació per equips. Un èxit absolut que confirma la bona feina amb el planter que porta a terme des de fa temporades La Torreta Bike: “És una alegria immensa que la Sara s’hagi proclamat campiona d’Espanya, la veritat és que estem molt il·lusionats que el treball formatiu que realitzem doni els seus fruits”, va destacar a La Jornada del Vallès, Jaume Brau, president del club roquerol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here