Santi Tomás, nou president de l’AEH Les Franqueses

0
157

Tomás es coneix a la perfecció el club, i és que va jugar a totes les categories inferiors fins al primer equip, on en va ser capità, ha entrenat diversos conjunts de la base i les últimes temporades ha estat el coordinador.

Santi Tomás és el nou president de l’AEH Les Franqueses. Tomàs, que porta tota la vida a l’entitat agafa així el relleu de José Ramírez que ha estat el president en les dues últimes temporades. El nou president es coneix a la perfecció el club, i és que va jugar a totes les categories inferiors fins al primer equip, on en va ser capità, ha entrenat diversos equips de la base i les últimes temporades ha estat el coordinador.

D’aquesta manera, Tomás, que té 28 anys, passa a ser un dels presidents més joves dels clubs catalans. A la junta directiva l’acompanyaran en Rafael Rosario com a vicepresident, que ja va estar dirigint el club durant 12 anys, en Miguel Reloid com a tresorer, feina que porta exercint des de fa 14 temporades, en Miquel Oller com a secretari que entra a la directiva del club i Moisés Blanxart i en Gregorio Cortés “Goyo”, com a vocals.

En la darrera temporada l’entitat va comptar amb 23 equips, 14 de masculins i 9 de femenins, sent l’handbol femení una de les apostes en creixement de les anteriors juntes directives.


HEMEROTECA

Relleu a la presidència de l’AE Handbol Les Franqueses

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here