La prova, que ja és un clàssic a la localitat vallesana, tindrà lloc al circuit Pere Duran i començarà a les 6 de la tarda


Aquest proper dissabte tindrà lloc al circuit Pere Duran de Santa Eulàlia de Ronçana la 9a edició de les 6 Hores de Resistència en Derby Variant. La prova, organitzada pel Moto Club Ronçana, començarà a les 18 hores fins les 12 de la nit. Abans, de 16h a 17h hi haurà els entrenaments, on quedarà determinat l’ordre de sortida de la cursa mitjançant els temps cronometrats, i posteriorment, a les 17,15h, se celebrarà l’exhibició de motos infantils.

Enguany serà la segona edició en la qual se celebren 6 hores, i és que en les primeres 7 edicions la prova era de 3 hores. El campió de la darrera edició en categoria Proto va ser l’equip de Lliçà d’Amunt, ‘A robar carteres team’, que va completar 155 voltes, mentre que en categoria Sèrie va guanyar l’equip de Cardedeu, ‘Servimoto S’, que va realitzar 143 voltes. La prova va comptar amb la participació de 45 motocicletes i més de 1.000 persones de públic.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here