La central de 29 anys jugarà aquesta temporada a l’Handbol Sant Vicenç que ha ascendit a la Divisió d’Honor Plata. Pérez va haver de deixar el KH7 BM Granollers ‘per motius tècnics’ després de 15 anys a l’entitat


“Afronto aquest nou repte com una experiència més, amb molta força i, sobretot, amb la mateixa il·lusió de sempre”, destacava a La Jornada del Vallès Sandra Pérez, nou fitxatge de l’Handbol Sant Vicenç, que jugarà la Divisió d’Honor Plata després d’haver pujat la darrera temporada. La central va ser una de les baixes menys esperades a finals de la temporada passada al KH7 BM Granollers, després d’haver estat una habitual de l’equip i haver rendit a gran nivell les darreres temporades amb la samarreta del conjunt granollerí.

Una carrera lligada al BM Granollers

La jugadora, de 29 anys, va començar al BM Granollers la campanya 1999-2000 i va viure en primera persona durant 12 anys tot el creixement de la base de l’handbol femení de l’entitat.  En la primera temporada de sènior va deixar el club per jugar dues temporades a l’AE Handbol Les Franqueses i tres al Castelldefels, (dues a Plata i una a Divisió d’Honor). La temporada 2013-2014 va tornar al conjunt granollerí i va ser una peça clau de l’equip per assolir l’ascens a la Divisió d’Honor per primera vegada a la història de l’entitat granollerina.

Aquestes dues darreres temporades ha estat una de les jugadores destacades de l’equip de José Luis Villanueva a la Divisió d’Honor, aportant gol, coratge i actitud, fet pel qual la baixa va sorprendre tant als aficionats, com a ella mateixa: “Després de 15 anys al club he hagut de marxar de casa meva, en la qual he crescut i he vist créixer tota la base del femení. Vaig gaudir molt tornant ara fa 3 anys i esperava poder acabar la meva carrera al club, però les decisions tècniques s’han d’acceptar encara que no les comparteixis i començo una nova etapa amb moltes ganes, amb la màxima il·lusió i amb molta força”, va destacar.

L’apunt

A banda de Sandra Pérez, l’Handbol Sant Vicenç també ha incorporat Núria Giró i Anna Pregona procedents del KH7 BM Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here