L’equip franquesí va ser el gran vencedor de la prova guanyant la cursa de 10 km, tant masculina, com femenina i també la de 5 km masculina. A banda, els tres primers classificats de la cursa de 10 km també van ser del club que un any més va ser el més destacat de la prova 


Més de 500 atletes van participar diumenge a la 32a edició de la Cursa de Bellavista que va aconseguir mantenir unes xifres de participació molt semblants a les de l’any passat. La prova, organitzada pel Grup Fondistes Bellavista, va ser puntuable per la Copa Catalana i va mantenir les dues distàncies de les darreres edicions, una cursa de 5 km i una de 10 km. “Aquest any hem tornat a canviar el recorregut; li hem tret molts trams d’asfalt i n’hem posat més de bosc perquè els corredors puguin gaudir de la natura”, assegurava Ramon Berruezo, principal organitzador. Per segon any consecutiu, també va haver-hi una sortida de marxa nòrdica impulsada per l’entitat organitzadora amb prop de 100 participants.

Running Les Franqueses completa el podi masculí

Una edició de la prova que va aplegar atletes de gran nivell com el campió de Catalunya de marató, Xavi Tomasa,  de Running Les Franqueses, que es va emportar la cursa de 10 km amb un temps de 33 minuts i 49 segons: “Molt content per la victòria, he gaudit molt del circuit i la organització molt bona”, destacava Tomasa. Carles Montllor, de Running Les Franqueses, va entrar en segona posició, aturant el cronòmetre en 35 minuts i 14 segons, i va completar el podi Oscar Rodríguez, també de Running Les Franqueses, creuant la línia de meta en 36 minuts i 20 segons. 

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora va ser Vanessa Sancho, de Running Les Franqueses, amb un temps de 41 minuts i 43 segons. 17 segons més tard va entrar Enka Viñas, del CA Granollers i va completar el podi Florente Bertholet, aturant el cronòmetre en 42 minuts i 34 segons.

La prova de 5 km se la va emportar Alberto Viera, de Running Les Franqueses, amb un temps de 17 minuts i 53 segons, mentre que la vencedora femenina va ser Clara Hernández, del GA Lluisos, creuant la línia de meta en 21 minuts i 14 segons.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here