Álvarez, a l'esquerre de la imatge, ha entrant durant 10 temporades equips del club roquerol

El tècnic roquerol deixa l’equip per decisió pròpia després de la seva segona etapa com a entrenador del sènior femení amb el qual ha aconseguit un ascens i ha assolit l’objectiu que s’havia marcat, tornar-lo a la categoria de Preferent. Álvarez finalitza així una etapa de 10 anys com a entrenador del club de la Roca del Vallès


Rubén Álvarez ha anunciat aquesta setmana que deixa la banqueta del sènior femení de la PBB la Roca i també la seva tasca com a entrenador. El tècnic roquerol deixa l’equip per decisió pròpia després de la seva segona etapa com a entrenador del sènior femení amb el qual, en aquestes tres darreres temporades, ha aconseguit un ascens i ha assolit l’objectiu que s’havia marcat, tornar-lo i consolidar-lo a la categoria de Preferent. “Quan vaig començar aquesta segona etapa ho vaig fer amb l’objectiu de tornar al club del meu poble a la màxima categoria catalana, la Preferent, després d’haver consumat dos descensos“, relata a Álvarez en el seu escrit de comiat, en el qual recalca que marxa content de la feina feta, i és que deixa l’equip en 5a posició a Preferent fins el moment de l’aturada pel Coronavirus. En la seva primera etapa, el roquerol va aconseguir un històric ascens a Nacional, la màxima categoria que ha estat l’entitat en la seva història.

Álvarez va ser nombrat millor entrenador de la comarca la temporada 2017-2018

Apassionat per la seva feina i molt estimat pel seu equip tècnic i jugadores, el ja extècnic del conjunt roquerol, que va ser un dels entrenadors de la primera selecció del Vallès Oriental sènior femenina, s’acomiada donant les gràcies a l’entitat i a totes les persones amb qui ha compartit aquests anys a la Penya Blanc i Blava La Roca. “Després de 10 temporades entrenant equips femenins del club i havent coincidit 5 temporades amb algunes jugadores crec que és el moment de fer un pas al costat. Vull donar les gràcies a totes les jugadores, en especial a les que han seguit amb mi fins el dia d’avui, saben que estic aquí pel que necessitin”, destaca.

Així mateix també posa èmfasi amb el seu equip tècnic: “Sense ells l’èxit d’aquestes darreres tres temporades no hauria estat possible, sent molt importants en tot moment i sobretot molt valents en el tram final de la temporada passada que no vaig poder estar al 100%”, apunta l’extècnic, que conclou el seu escrit de comiat donant les gràcies a tothom.

L’entitat de la Roca del Vallès ja ha anunciat el seu substitut, Miguel Cruz Marín, natural de la Llagosta, exentrenador entre altres del CE Mercantil, el CE Europa i el CE Júpiter.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here