Representació del CB Granollers a l’Allstar de Copa Catalunya

0
2902

Ferran Nadal i Mar Ibern seran els representants de l’entitat granollerina a la primera edició de l’Allstar de la màxima categoria catalana


Aquest proper cap de setmana tindrà lloc al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà la primera edició de l’ALLSTAR de Copa Catalunya, la màxima categoria de bàsquet a nivell català. Un esdeveniment en el qual hi participarà una jugadora del sènior femení del CB Granollers, Mar Ibern, i un jugador del sènior femení, Ferran Nadal.

“Per mi és un orgull molt gran representar el club i em va fer molta il·lusió veure el meu nom a la llista d’escollits juntament amb Jonathan Ramírez, Pedro Cuesta, i molts altres jugadors molt consolidats a la categoria”, destaca Nadal a La Jornada del Vallès. Els jugadors han estat seleccionats amb els vots de tots els entrenadors de Copa Catalunya i la Federació ha convocat el més votat de cada un dels equips.

El partit masculí es jugarà dissabte 7 a la tarda i el femení, diumenge 8 també a la tarda. L’esdeveniment, creat per la Federació Catalana per potenciar el bàsquet català, serà retransmès en directe per La Xarxa de Televisions Locals.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here