El Recam Làser Caldes rep el Liceo a la Torre Roja amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada i tornar a repetir la gran gesta del darrer curs davant el conjunt gallec


Text: Marlon Càtedra /Foto: Kilian Càtedra
Aquest dissabte el Recam Làser Caldes rep a la Torre Roja el Hockey Club Liceo (20 hores). Els de Candami buscaran la primera victòria de la temporada davant un conjunt gallec que arriba a la cita després de golejar al Voltregà per 5 a 0. Els vallesans s’estan mostran convincents sobre la pista però encara no han aconseguit els resultats esperats.
 
El conjunt gallec arriba a la Torre Roja després de fer un gran partit davant el Voltregà. Els de Carlos Gil han patit importants baixes enguany com són les dels germans Bargalló. Tot i això, mantenen un bloc important de l’any passat amb Toni Pèrez, Dava Torres o Xavier Malian. A més, els de La Corunya han incorporat a les seves files a Carlo di Benedetto, Enrique Magalhaes, Marc Coy i Joan Grases. El Liceo està fent un gran inici de temporada amb victòries importants com el 7 a 2 davant el Vendrell o el 5 a 0 de Voltregà. Tot i això, van patir la primera derrota de la temporada tot just en la primera jornada de lliga davant el Girona. Els verds són un equip molt compacte i difícil de batre. A més, tenen l’aval de ser els vigents campions de la SuperCopa derrotant el Vic i el Reus.
 
Per la seva part, el Recam Làser Caldes buscarà sumar la primera victòria de la temporada i repetir la gesta de la campanya passada quan els de Candami van superar al Liceo per 6 a 4, aconseguint la primera victòria del curs. Els de Candami venen de caure al Palau per 4 a 1 però, això sí, oferint una versió molt bona tot i que en el punt de penal i en les faltes directes no estan trobant l’encert de la temporada passada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here