Rafel Rosario deixa el seu càrrec de president del club franquesí després d’11 anys en els quals el club ha crescut de forma exponencial. El seu relleu és José Ramírez, exregidor d’esports del municipi i actualment tresorer del Consell Esportiu Comarcal del Vallès Oriental


Després de 15 anys a l’AEH Les Franqueses, dels quals els darrers 11 de president, Rafel Rosario deixa la presidència de l’entitat: “Ho deixo perquè ja porto molts anys, crec que els presidents s’han d’anar canviant i ja he complert la meva tasca. Seguiré vinculat a la junta social i ajudaré al club en el que faci falta”, destaca Rosario a La Jornada del Vallès.

El vallesà deixa el club franquesí a dalt de tot, sent precisament aquesta campanya la primera en la qual l’entitat té un equip per cada categoria: “L’evolució del club ha estat molt ràpida i ascendent; amb 11 temporades hem pujat com l’escuma, hem pujat a nivell de tot, en equips, hem recuperat categories, etc. M’agradaria destacar que en aquests moments som el tercer club de Catalunya en quant a llicències, per darrere de BM Granollers i BM La Roca. Això, sens dubte, té molt mèrit”, assegura Rosario.

Rafel Rosario es va fer càrrec del club l’any 2007 després d’un daltabaix a nivell econòmic, social i esportiu. Llavors el club comptava amb 56 jugadors i 6 equips i enguany el deixa amb prop de 300 jugadors i 21 equips, dades que parlen per sí soles. Al llarg d’aquests anys, diversos equips de l’entitat han disputat fins a 7 Campionats d’Espanya, han aconseguit ascensos i grans resultats esportius, però el que és més important, l’entitat ha anat creant una base molt sòlida que li permet encarar el futur amb la màxima il·lusió.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here