Els de Candami posen contra les cordes al líder davant d’una Torre Roja plena fins a la bandera. El gol de Gual ve precedit d’un toc amb el patí de l’atacant blaugrana


Marlon Càtedra

Al minut 9 va arribar la jugada polèmica de l’encontre quan Gual va superar Campor amb una rematada dins l’àrea. L’acció va venir precedida d’un toc amb el patí del blaugrana i el porter vallesà va veure la blava per les seves protestes. Els de la Torre Roja van aguantar els dos minuts d’inferioritat númerica i poc a poc van crear més perill a la porteria blaugrana.

A la represa els vallesans van donar un gir al partit i van passar a dominar el matx. Rovira va disposar d’una falta directa per blava a Panadero, però no va poder anotar un gol que hauria canviat el transcurs del partit. En els darrers minuts, els calderins van tancar el FC Barcelona però van ser incapaços d’igualar l’electrònic. Amb aquesta derrota els de Candami cauen a la setena posició amb 7 punts. La propera cita la tindranel proper dimarts a la pista del Liceo de la Corunya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here