Raúl Matito, millor entrenador del futbol vallesà 2015

0
3221

L’exentrenador de l’EC Granollers, que va assolir la temporada passada la gran fita de retornar l’equip a Tercera Divisió una dècada després, ha estat elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol de la comarca com el millor entrenador de l’any 2015 


Raúl Matito ha estat l’entrenador més votat pels 24 entrenadors i 18 capitans dels equips de futbol de la comarca que han participat en la tria del millor entrenador de l’any i de l’onze del futbol territorial vallesà 2015. Dels 42 vots emesos, Matito n’ha rebut 14, el doble que el segon, el tècnic del FC Cardedeu, Jordi López que n’ha rebut 7. David Parra, entrenador del Bellavista Milan, amb 5 vots, ha quedat en tercera posició.

Una tria que ha tingut molt a veure amb la gran temporada que va fer l’EC Granollers amb Matito a la banqueta, que va permetre al conjunt vallesà tornar a la categoria que li pertoca per història, ciutat i entitat. El club va decidir canviar d’entrenador i contractar Albert Garcia (3 vots) per afrontar el repte de Tercera Divisió i Matito actualment no entrena cap equip.

Rànquing millors entrenadors 2015

1. Raúl Matito (EC Granollers/sense equip) 14 vots

2. Jordi López (FC Cardedeu)                       7 vots

3. David Parra (Bellavista Milan)                  5 vots

4. Jordi Jornet (CF Les Franqueses)             4 vots

5. Alberto Manga (CF l’Ametlla)                   3 vots

    Albert Garcia (EC Granollers)                   3 vots 

6. Diego García (CF La Torreta)                    2 vots

     Albert Cassany (Atlètic del Vallès)           2 vots

     Jordi Espinosa (AE l’Ametlla)                   2 vots

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here