Ramón Suárez i Àlex Gil renoven amb l’EC Granollers

0
1645
Àlex Gil en un partit d'aquesta temporada /foto de Lluís Montaner

Els dos jugadors, tercer i segon capità, respectivament, seguiran un any més formant part del club vallesà


Els tres capitans de l’EC Granollers seguiran formant part de l’equip la propera temporada. La setmana passada el club va anunciar la renovació del capità Roger Bellavista, Carlos Cano i Hector Miguel, i en els darrers dies l’entitat vallesana ha confirmat les renovacions del segon capità, Àlex Gil, i el tercer, Ramón Suárez.

Suárez, que complirà la seva tercera temporada, i Gil, la quarta, han estat dos jugadors molt importants pel club en els darrers anys i la seva renovació és una gran notícia per l’entitat granollerina. Suárez va ser titular la majoria de partits del darrer exercici, igual que Gil, tot i que el mitjapunta es va perdre molts enfrontaments per lesió. Ara ja recuperat, serà una de les peces claus en l’esquema ofensiu d’Albert Càmara.

En els propers dies el club anunciarà noves renovacions i algun fitxatge més per afrontar la propera temporada, encara amb la incertesa de si l’equip jugarà a Tercera o a Primera Catalana. De moment, el CF Gavà, l’única esperança que queda a l’Esport Club, ha arribat a la darrera eliminatòria d’ascens a Segona B i és a només dos partits de pujar de categoria i, per tant, deixar lliure la plaça que ocuparia el conjunt vallesà per seguir a Tercera Divisió.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here