Amb el tacte un quiromassatgista sap notar la textura del teixit i quines maniobres s’han d’utilitzar per millorar la patologia, la lesió o el malestar muscular.


Que és el quiromassatge?

‘Quiro’ en grec significa mà per tant, el quiromassatge és el massatge fet purament amb les mans en el qual aplicarem una sèrie de maniobres seqüencials a nivell de pell, fàscia, músculs, etc… Amb el tacte un quiromassatgista sap notar la textura del teixit i quines maniobres s’han d’utilitzar per millorar la patologia, la lesió o el malestar muscular.

Per què s’utilitza?

Es pot utilitzar sempre que hi hagi un malestar en el cos de tipus muscular, articular o fins i tot lligamentós. El quiromassatge aporta una millora muscular, per tant, si la musculatura funciona correctament serà mes difícil que puguin haver-hi lesions tendinoses articulars o lligamentoses. 

Amb el quiromassatge es treballa sobre aquestes tensions musculars, ajudant també a desbloquejar les articulacions i canals energètics del cos, ajudant en el drenatge de fluids, a millorar el funcionament dels òrgans i a equilibrar el nostre sistema nerviós aportant-nos relaxació i benestar.

Efectes que té sobre l’organisme 

Té efectes beneficiosos en la nostra pell, el teixit muscular, el sistema ossi, el teixit adipós, el sistema nerviós, sobre la circulació de la sang i de la linfa, i activa en nostre metabolisme cel.lular, tan important per al manteniment de la nostra salut. Ens ajuda en casos de dolors musculars en general, retenció de liquids, estrenyiment, problemes circulatoris, mal de cap, tensions musculars, ciàtica, cel.lulitis, artrosis, cansament, lumbalgia, angoixa, estrés, insomni…

Com veiem, el quiromassatge pot ajudar-nos en molts sentits tant en la nostra vida diària com esportiva. Cuideu-vos! 


Si necessites una sessió de quiromassatge em pots trucar al 670 20 72 94 per concertar hora. Visito a l’Espai Wellness de Granollers. T’ESPERO!

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here