FOTO: Marlon Càtedra

El central, que portava 4 anys defensant els colors del CF Caldes, ha fitxat pel CF Mollet club en el qual, a banda de jugador del primer equip, també serà el coordinador de futbol 11 i l’entrenador del juvenil B


Després de 4 anys al CF Caldes, Quim Ruiz jugarà la propera temporada al CF Mollet. El jugador, natural de Sant Cugat, havia jugat les darreres 4 campanyes amb el club de Caldes de Montbui en el qual també n’era coordinador des de feia tres anys. D’aquesta manera, Ruiz, de 26 anys afronta la seva segona etapa al club molletà en el qual ja havia jugat, però a Primera Catalana, en el seu segon any d’amateur. A banda, també serà coordinador de futbol 11 i entrenador del juvenil B: “Molt content de formar part d’aquest club, ja conec la casa, ja que hi vaig estar anys enrere i tinc moltes ganes d’aportar el meu coneixement i molt sacrifici i esforç, des de la posició de jugador però també de coordinador i entrenador”, assegura.

Ruiz dirigint un entrenament amb un dels equips de base del CF Caldes / FOTO: Toni Canyameras

Ruiz serà un jugador important del nou projecte del CF Mollet, amb Jordi Gallardo a la banqueta, per intentar tornar el club a Primera Catalana. Central contundent amb un joc aeri excel·lent, abans de jugar al CF Caldes havia defensat els colors del Sants i el mateix Mollet, a Primera Catalana, i també del Sant Cugat, a Segona Catalana. Pel que fa a la seva vessant d’entrenador, va començar a entrenar amb 14 anys al Sant Cugat, posteriorment va entrenar equips del Cerdanyola i com dèiem, ha estat el coordinador del CF Caldes els darrers 3 anys. “Porto molts anys entrenant i poc a poc vull anar augmentant, fer un salt qualitatiu i anar entrenant categories més altes”, destaca.

A banda de l’experiència com a jugador i entrenador, el nou jugador del Mollet va poder gaudir d’una etapa formativa en alguns dels millors clubs de base catalans. Va jugar al Mercantil, la Damm, el Jabac i en el darrer any de juvenil va competir amb el Badalona a Divisió d’Honor.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here