Després del partidàs contra el Magdeburg en el qual el Palau va vibrar de valent, l’afició i l’equip tenen avui un nou repte amb la visita del Barça, a l’anada dels 1/4 de final de la Copa


Avui les 20:30 hores el Fraikin rebrà el FC Barcelona Lassa al Palau d’Esports per a disputar l’anada dels 1/4 de final de la Copa del Rei. L’equip granollerí, encara gaudint de les bones sensacions viscudes el passat diumenge en el partit europeu contra el SC Magdeburg, s’haurà de centrar ara en la competició de Copa i  intentar fer el millor paper davant el líder de la lliga i actual campió europeu.

El Barça ve d’obtenir la classificació directe per als quarts de final de l’EHF Champions League en guanyar el líder de la Bundesliga, el Rhein-Neckar Löwen. Una victòria que els ha convertit en líders indiscutibles del seu grup en la competició europea. D’aquesta manera, l’equip barceloní va demostrar estar en plena forma per a qualsevol batalla si tenim present també, que el Barça és capdavanter a la classificació de lliga Asobal en la que l’equip es manté encara invicte.

L’equip granollerí per la seva banda, afronta amb il·lusió aquest proper derbi i, encara més després d’un partit on es va jugar bé contra un rival molt complicat. El grup intenta fixar bé aquestes sensacions i estat d’ànim per a encarar el millor possible el nou repte: “És un moment idoni per afrontar amb força aquest partit després de les bones sensacions viscudes davant el Magdeburg”, va apuntar el tècnic granollerí, Carlos Viver.

El partit contra els barcelonins és un repte complicadíssim, una eliminatòria a doble partit contra un equip de màxim nivell. Els vallesans hauran d’intentar fer un bon partit a casa i lluitar al màxim per a obtenir un resultat a defensar en el partit de tornada. “Intentarem fer un partit seriós a casa, fent gaudir a la nostra afició i buscant un resultat per poder competir en el partit de tornada. Hem d’anar batalla a batalla”, va concloure Viver, que no podrà comptar amb els lesionats Salva Puig, Mamadou Gassama, Pol Sastre i Guilherme Valadao.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here