Punt i final a la Lliga Catalana amb 4 podis pel Club Canicross Les Franqueses

0
1621

Marta Barrufet i la Carmela han quedat primeres en ‘Bikejoring’ femení, Andreu Padró i la Boira segons en ‘Bikejoring’ masculí de veterans, Guillem Sanchez i el Goku, també segons però en canicròs júnior, i Iván Mateo amb el Bangus han quedat tercers en categoria canicròs sènior masculí


Ahir al matí es va celebrar a Cercs la darrera prova de la Lliga Catalana de Canicròs. El punt i final d’aquest esdeveniment esportiu ha estat l’entrega de trofeus -per part de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern- de les lligues federades que s’han disputat al nostre territori: la XXII Lliga Catalana de Múixing i la X Lliga Catalana de Canicròs.

Els esportistes del Club Canicross Les Franqueses han participat a les modalitats de Canicross i Bikejoring, tenint també una representació puntual a la de Scooter. L’entitat franquesina ha obtingut 4 podis: Marta Barrufet i la Carmela han quedat primeres en Bikejoring femení, Andreu Padró i la Boira segons en Bikejoring masculí de veterans, Guillem Sanchez i el Goku, també segons però en canicròs júnior, i Iván Mateo amb el Bangus han quedat tercers en categoria canicròs sènior masculí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here