Alexis Rodríguez i Sílvia Segura han estat els guanyadors de l’edició d’enguany, que ha tornat a ser un èxit tant de participació com d’organització. Una cursa solidària organitzada pel Club d’Atletisme A4elkm, que ha donat els 5.500€ de recaptació per a la recerca i la lluita contra el càncer de ronyó. Una xifra que se suma als 9.000€ que l’entitat ja va donar en les darreres edicions


 

Prop de 500 atletes han participat aquest matí a la 4a edició de la cursa ‘Els 10 km de les Franqueses’, en una matinal atlètica marcada per les bones temperatures i el gran ambient que s’ha viscut a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Una cursa organitzada pel Club d’Atletisme A4elkm, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports, que té una vessant solidària, i és que els diners que recapta van destinats a la investigació del càncer de ronyó amb el lema “La teva aportació suma”.

Com cada any, la cursa ha transcorregut per la zona urbana de Les Franqueses del Vallès, amb un recorregut força assequible i conformat per dues voltes a un circuit de 5km, que permet que els franquesins puguin viure-la en primera persona. Al principi de la prova els corredors han acusat el desnivell, però la baixada dels darrers km els ha permès fer bones marques.

Alexis Rodríguez amb un temps de 32 minuts i 13 segons ha estat el guanyador de la 4a edició dels 10 km de Les Franqueses del Vallès. Una victòria molt ajustada del corredor de Salamanca, i és que Miki Solé del Rios Running Les Franqueses, guanyador de l’any passat, ha entrat només 12 segons després. Com en la darrera edició, Òscar Rodríguez, també del Rios Running Les Franqueses,  ha tornat a entrar al podi, però en aquesta ocasió en tercera posició, amb un temps de 33 minuts i 23 segons.

En categoria femenina la guanyadora ha estat Sílvia Segura de Les Tortugues, amb un temps de 39 minuts i 54 segons. La garriguenca ha superat en 3 segons la marca que ja li va permetre guanyar en l’edició de l’any passat. En segona posició ha entrat Ana Belén Garcia, del Club Atlètic Granollers, amb un temps de 40 minuts i 31 segons, i ha completat el podi Patri Rodríguez amb un temps de 40 minuts i 51 segons.

Una cursa solidària que s’ha desenvolupat en un ambient magnífic i que ha tornat a ser un gran èxit, tant pel que fa a l’organització com a la participació. Per sobre de tot, però, ha complert amb escreix el seu gran objectiu, i és que ha recaptat 5.500€, que se sumen als 9.000€ que havia aconseguit les tres darreres edicions i que aniran íntegrament destinats a la investigació del càncer de ronyó.

Podeu consultar els resultats de la prova aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here