A la competició hi participaran nedadors de categories pre-benjamí, benjamí i aleví, del CN Caldes, el CN Pinetons Cardedeu, el SEK Catalunya de La Garriga i el CN Granollers, que és el club amfitrió


Foto: Verdmon

Enguany serà el tercer any que es disputa el Trofeu de l’Ascensió que, organitzat pel Club Natació Granollers, pretén trobar al millor nedador complert del Vallès Oriental del 2017. Serà el proper diumenge 21 de maig, quan se celebrarà la competició, en la que s’enfrontaran uns 200 nedadors de quatre clubs vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga i el CN Granollers.

La jornada competitiva tindrà el mateix format que els anys anteriors. Es dividirà en dues sessions: a les 9:30h serà el torn de les categories prebenjamí, que nedaran 25m de cada estil, i benjamí, que nedaran 50m de cada estil. A les 11:20h, començarà la segona sessió per als nedadors alevins, que nedaran també 50m de cada estil. Es lliuraran trofeus al millor nedador complert per categories d’edat.

Aquest Trofeu de l’Ascensió, que arriba a la seva tercera edició i que té molt bona acollida entre els clubs vallesans, té la voluntat de seguir promocionant els nedadors de les categories base de la comarca.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here