‘Handball for Dual Careers’ (H4DC) està arribant a les últimes fases de desenvolupament, on es duu a terme la investigació i la definició de les necessitats dels joves jugadors, abans de l’aplicació de la prova pilot, a partir de gener. El projecte de carrera dual promou compatibilitzar l’exigència de l’elit esportiva amb el desenvolupament d’una trajectòria acadèmica o laboral de qualitat


Durant el mes de setembre, un grup de 10 jugadors del planter del BM Granollers han visitat les instal·lacions de l’IK Savehöf per conèixer la resta de participants i intercanviar coneixement pel que fa a les necessitats dels jugadors i jugadores d’handbol. El que tracten a fons són la vinculació entre els seus estudis i la seva evolució laboral. Durant l’estada, d’una setmana, els membres participants van fer sessions de treball amb altres jugadors suecs de la base de l’IK Savehöf i dels equips professionals del club per compartir impressions.

Handball for Dual Careers està liderat pel Club BM Granollers i cofinançat pel projecte Erasmus +. Compta amb la participació de professionals de la Universitat de Ciències Aplicades d’Amsterdam (AUAS), l’European Handball Federation (EHF), l’Organització d’Empreses de l’Esport i jugadors i jugadores del suec IK Savehöf, de Partille, i del francès Fenix Toulousse Handball. L’objectiu de H4DC és construir un sistema de suport des del club que faciliti una Carrera Dual per a joves. Permetrà compaginar la pràctica esportiva de l’handbol amb el seu desenvolupament en el món acadèmic i professional.

Els propers 2 i 3 d’octubre, el BMG rebrà la visita de Stephan Hakkers, investigador de la Universitat de Ciències Aplicades d’Amsterdam centrat en l’estudi del desenvolupament dels talents esportius o consultor especialitzat en la combinació de carreres esportives d’elit i l’educació, que coneixerà a fons les característiques del club. 

A finals d’octubre, els 10 ‘talents’ del Toulousse arribaran a Granollers per compartir experiències amb els jugadors i jugadores vallesans. Ja a partir de gener, s’instaurarà el programa pilot que servirà per definir un model transversal per a tots els joves d’una carrera dual.

Segueix el projecte a les xarxes socials per estar assabentat de totes les novetats: 

Per a dubtes i consultes sobre el projecte, us podeu adreçar a h4dc@bmgranollers.cat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here