El club roquerol ha confirmat les primeres renovacions, les primeres baixes i el primer fitxatge de cara a la propera temporada


Després d’anunciar el tècnic que dirigirà l’equip la propera temporada, el BM la Roca ja ha confirmat les primeres renovacions. Fins al moment, han renovat amb el conjunt roquerol Pau Pérez, Marc Sánchez, Jordi Puig, Piol Catafal, Lluís Montserrat i Miquel González, tots ells peces claus en el darrer exercici. La setmana vinent el club acabarà de tancar totes les renovacions amb l’objectiu de ser un dels equips més competitius del grup D de Primera Nacional.

El primer fitxatge dels vallesans és l’extrem dret esquerrà Roc Segarra. El jugador ja havia jugat al BM la Roca i torna al club roquerol provinent del Mataró. També és probable que algun jugador de l’equip filial s’incorpori al primer equip, tot i que el club ho confirmarà la propera setmana.

Pel que fa al capitol de baixes, la més significativa és Pere Vaquer. El que ha estat el màxim golejador de l’equip aquesta temporada i un dels grans referents ofensius ha fitxat pel Barça B. Jordi Altés també és baixa, ja que torna al Sant Quirze. Carlos Galán que deixa l’handbol per tema d’estudis i Josep Morales, que vol seguir jugant a un nivell inferior, són les darreres baixes fins al moment.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here