Primers moviments de jugadores al KH7 BM Granollers

0
4378

El club vallesà ha anunciat les baixes de Sandra Pérez, Clara Po i Alba Sevilla que deixen l’equip per decisió tècnica. Per altra banda, Sara Galamba i Remei Prat són les noves incorporacions de l’entitat vallesana


El KH7 BM Granollers ha anunciat les baixes de Sandra Pérez, Clara Po i Alba Sevilla, totes tres per decisió tècnica. Així ho ha fet públic el club a través del seu compte de twitter, en el qual ha desitjat molta sort a les jugadores i ha agrait la dedicació al club. Totes tres han estat peces claus en els dos primers anys de l’equip a la Divisió d’honor femenina, com també ho van ser per assolir el primer ascens de l’entitat a la màxima divisió de l’handbol femení.

galamba prat
Sara Galamba i Remei Prat

Per altra banda, Sara Galamba procedent del BM La Roca i Remei Prat, que arribarà després d’haver-se format a l’Oar Gràcia, són els primers fitxatges del KH7 BM Granollers de cara a la propera temporada. Galamba, que juga de lateral esquerre, portava 4 temporades al club roquerol, en el qual va arribar-hi com a cadet de segon any procedent de l’Oar Gràcia i reforçarà l’equip de José Luis Villanueva.

L’altre fitxatge del conjunt granollerí és Remei Prat, un altre aposta de Villanueva procedent de l’OAR Gràcia. La jugadora sabadellenca, que juga de primera línea, ha estat una peça clau en el seu equip, que ha competit a la Divisió d’Honor Plata. Prat va patir una lesió al lligament creuat anterior i s’ha perdut la segona part de la temporada, però ja s’ha recuperat de la lesió i serà un actiu important del KH7 BM Granollers la propera temporada.

Per últim, el club ha anunciat la renovació de les pivots Kaba Gassama, Anna Pi i Hattou Jabby per la propera temporada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here