Primers moviments al KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta

0
1807

El conjunt granollerí ha incorporat Andrea de la Torre, que torna a l’equip després d’un any en blanc, i Estefania Monrós procedent de l’Oviedo i amb experiència a la Divisió d’Honor. Per altra banda, Aye Rosalez, Lorena Ramírez i Paulina Buforn abandonen la disciplina del conjunt granollerí i en els propers dies s’anunciaran més baixes


El KH-7 BM Granollers 2017-2018, que serà entrenat per Robert Cuesta, ja comença a configurar-se. El conjunt granollerí ha anunciat aquesta setmana la incorporació d’Andrea de la Torre, que torna a l’equip després d’un any en blanc, i Estefania Monrós, procedent de l’Oviedo i amb experiència a la Divisió d’Honor.

De La Torre va deixar l’equip granollerí ara fa un any després d’haver viscut en primera persona els ascensos de l’equip, el darrer a la Divisió d’Honor. La portera, que havia defensat els colors del KH-7 BM Granollers del 2011 al 2016, és un reforç de luxe per l’equip de Robert Cuesta.

L’altre fitxatge, anunciat avui mateix, és el d’Estefania Monrós. La jugadora de 26 anys arriba al club granollerí procedent de l’Oviedo de la Divisió de Plata. Pot jugar tant de lateral com d’extrem dret i destaca per la seva qualitat tècnica. Havia estat internacional juvenil i júnior i, tot i que ha jugat les darreres temporades a Plata, té experiència a la Divisió d’Honor, quan va defensar els colors del Canyamelar i el Sagunt.

Aye Rosalez, Paulina Buforn i Lorena Ramírez, primeres baixes

Per altra banda, Aye Rosalez, Lorena Ramírez i Paulina Buforn abandonen la disciplina del conjunt granollerí. Rosalez fitxa pel BM Porriño, Buforn pel Zuazo i Lorena Ramírez per un equip de la comarca. En els propers dies s’anunciaran més altes i baixes de l’equip de Cuesta, que lluitarà per mantenir-se un any més a la Divisió d’Honor.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here