Colchero és el primer jugador que el club ha anunciat que no seguirà / FOTO: Fèlix Sancho

L’entitat granollerina ha anunciat que el porter Victor Colchero, el delegat Nacho Torrella i l’entrenador de porters José Manuel Pérez no seguiran vinculats al club


Després de fer oficial en els darrers dies noves incorporacions a l’entitat de cara a la temporada 2018-2019, l’EC Granollers ha anunciat durant les darreres 24 hores les primeres baixes de cara al nou projecte. Una d’elles és la de Víctor Colchero, el porter titular les dues darreres campanyes, que va arribar al club la temporada passada amb la competició ja iniciada. Colchero va gaudir de la confiança tant d’Albert Càmara com de l’actual tècnic, José Solivelles, i ha ofert un gran rendiment els més de 40 partits que ha defensat els colors de l’ECG.

Una de les altres baixes és l’entrenador de porters José Manuel Pérez que va arribar al club a mitjans de la segona volta. Per últim, l’entitat també va anunciar la baixa de Nacho Torrella, el que ha estat delegat del primer equip les dues darreres campanyes. Torrella, exàrbitre, només ha estat dos anys al club però hi ha deixat petjada: “Ha sigut un autèntic plaer. Dos anys espectaculars amb vosaltres. Quan sents el club com a part de la teva vida tot és més fàcil. He intentat desde que vaig arribar, que la relació amb la FCF i amb el Comitè Tècnic d’Àrbitres sigui com s’espera d’un club amb més de 100 anys d’història i crec que ho he aconseguit. Així que satisfet, orgullós i feliç. Moltes gràcies i ens veurem aviat!”, apuntava Torrella a Instagram.

Unes baixes que se sumen a la del director esportiu, Dani Rizaldos, anunciada fa una setmana. En els propers dies el club anunciarà noves altes i noves baixes de cara a la propera temporada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here