El porter Sergio Fernández, vital sota pals les dues darreres temporades, i el delegat Manuel Hermosa, són les primeres baixes de l’ECG de cara a la propera campanya


Un cop l’EC Granollers ja ha sabut que no podrà disputar el play-off d’ascens, reservat només als 4 primers classificats, el club del carrer Girona ja està confeccionant el primer equip de cara a la propera temporada. De moment, el conjunt vallesà ha anunciat la primera baixa, i realment molt significativa, la del porter Sergio Fernández, de 26 anys, que ha defensat els colors blanc-i-blaus dues campanyes rendint a un altíssim nivell. El club que no l’ha pogut retenir per una qüestió econòmica, vol destinar el pressupost, que serà el mateix que la campanya passada, a altres posicions.

Per la seva part, José Solivelles ha apuntat al 9 Nou que l’objectiu de la propera campanya serà millorar la vuitena posició d’enguany: “Si podem renovar el 80% dels jugadors, podrem lluitar per millorar la 8a posició i lluitar pel play-off”, assegura, una fita que també veu factible assolir el capità, Ricky Alcàntara, que té molt a prop la renovació i com Solivelles considera que mantenint la plantilla “l’equip pot fer un pas més i arribar a espirar a la promoció”.

Per altra banda, l’ECG també ha anunciat la baixa del delegat Manuel Hermosa, que ha realitzat aquesta funció durant dos anys, quan va substituir Nacho Torrella al càrrec. Properament, l’entitat vallesana anunicarà més novetats al primer equip.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here