Aina Fernández torna al club granollerí després d’una temporada a l’Elx Mustang. La lateral dret de 19 anys se suma als reforços de la primera línia brasilera Giulia Guarieiro i la jove portera Nicole Wiggins


El KH-7 BM Granollers està acabant de perfilar la plantilla per la temporada 2018-2019. A les incorporacions ja anunciades de la primera línia brasilera Giulia Guarieiro i la jove portera, encara en edat juvenil, Nicole Wiggins, s’hi va afegir ahir la incorporació d’Aina Fernández. La jove jugadora torna al club granollerí després d’una temporada competint amb l’Elx Mustang, etapa en la qual s’ha consolidat a la Liga Iberdrola.

En categories inferiors, la jugadora havia jugat a l’Handbol Sant Quirze i al BM La Roca, i va acabar la seva etapa formativa com a juvenil al BM Granollers, on va poder debutar amb el KH-7 BM Granollers, entrenat per José Luís Villanueva la temporada 2016-2017. En la seva etapa formativa, Fernández va jugar diverses vegades amb el combinat català, amb el qual va aconseguir un or i dues plates en els campionats de seleccions estatals en categoria cadet i juvenil, i també va anar convocada amb les categories inferiors de la selecció estatal.

La seva és una de les últimes incorporacions a la plantilla del Robert Cuesta, que s’està acabant de definir. Fernández és l’única especialista esquerrana al lateral dret, però compartirà posició amb les primeres línies Lora Sarandeva, Giulia Guarieiro, Judit Vizuete i Mireia Torras. A banda de les 4 jugadores mencionades, l’equip de Robert Cuesta també ha renovat Andrea de la Torre, Carmen Prelchi, Kaba Gassama, Elene Vázquez, Ona Vegué, Judit Ballesteros i Miriam González. Una plantilla que combina jugadores molt joves amb una gran projecció i jugadores més veteranes que doten de l’equilibri necessari a l’equip per competir a la màxima divisió estatal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here