El club granollerí va realitzar la tradicional presentació al pavelló Municipal El Parquet


El Club Natació Granollers va presentar, el passat divendres 27 de setembre, els prop de 550 esportistes de la seccions esportives de natació, waterpolo, natació artística i gimnàstica artística masculina i femenina, en el marc de la tradicional Festa dels Esportistes que es va celebrar al pavelló municipal El Parquet. Un acte que és el punt de trobada anual de les seccions i amb el que es dóna el tret de sortida a la nova temporada 2019-20.

Els atletes van desfilar davant la mirada de familiars i amics que van omplir el pavelló per a donar la benvinguda a una nova campanya i per a conèixer les novetats que es presentaven per aquest any. I entre els esportistes, es va reconèixer a aquells que la temporada passada van estar convocats per a participar en competicions internacionals amb la selecció espanyola de diferents categories (absoluta, júnior i infantil). Va ser el cas de les nedadores d’artística Abril Conesa, Mireia Hernández, Martina Coronado, Judith Calvo, Clàudia Julià, Valeria Parra i Regina Casino; el de la nedadora Estel Xuan Galo; i el de les gimnastes Berta Pujadas i Etna Abella.

A la Festa no hi van faltar paraules d’empenta, orgull, agraïment i coratge per la comunitat esportiva (esportistes, tècnics, famílies…) per part de la Junta Directiva, presidida per Eduard Escandell, i de l’alcalde, Josep Mayoral, així com dels regidors Núria Maynou i Àlex Sastre. També es va agrair el suport a la tasca esportiva, educativa i social del Club per part dels patrocinadors (Ferrer&Ojeda, Nutrisport, Viatges Tejedor, Turbo i La Mútua de Granollers), i dels col·laboradors d’aquest esdeveniment (Ajuntament de Granollers, Gran Centre, Hotel Atenea, GM Integra, Joan Diaz Auditors, Comercial Vila Vila Ford, Estabanell Energia, Bergar Gràfiques, Cambridge School, Ara So i Herbes del Portalet).

Un acte que es va obrir amb l’actuació inestimable dels Xics de Granollers amb un pilar amb el que va desplegar la samarreta del club i fent pinya amb esportistes com a símbol d’unitat, de treball en equip, d’integració, d’esforç i de compromís… valors que comparteixen amb l’entitat granollerina. Un acte que es va tancar amb la foto de família amb tots els esportistes del CNG de la temporada 2019-20.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here