/ FOTO: Josu Oribe

La jove pilot de l’Ametlla del Vallès va acabar en una meritòria 8a posició a la tercera prova del Campionat d’Espanya de kàrting i va assolir la millor posició en la seva temporada de debut en categoria absoluta. Una classificació que li permet ser 9a de la classificació general


Belén García, de l’Ametlla del Vallès, va confirmar el cap de setmana passat al circuit de Campillos, Màlaga, la seva gran trajectòria ascendent firmant dues vuitenes posicions que li van servir per situar-se per primera vegada entre els 10 millors pilots de la general del Campionat d’Espanya de kàrting. “Estic molt contenta perquè el dissabte no pensava que podria estar tan endavant però el diumenge vaig rodar a un bon ritme i vaig donar la talla”, va assegurar la vallesana.

García, de l’equip NM Racing Team, ha debutat aquesta temporada a la categoria reina del kàrting estatal, la sènior KZ2 i amb només tres carreres disputades ja ha demostrat la seva enorme vàlua. Abans d’aconseguir la meritòria vuitena posició a la tercera prova del campionat celebrada a Màlaga, la millor classificació de la vallesana havia estat una tretzena posició. Així, després de tres curses disputades ocupa la 9a posició a la general i lluitarà per intentar entrar en el top-5 en les pròximes curses. Unes proves que tindran lloc a Recas (Toledo) del 29 d’agost al 2 de setembre i a Oviedo, del 5 al 7 d’octubre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here