El de Riells del Fai, de 22 anys, és l’encarregat d’acostar l’handbol català en el programa esportiu presentat per Oscar Herreros que la Xarxa de Televisions locals emet cada diumenge al vespre


Batlles, a la dreta de tot, juntament amb tot l’equip d’Esports en Xarxa

El periodista de Riells del Fai, Eduard Batlles, és la gran novetat del programa ‘En Joc’ que des de fa temporades emet La Xarxa de Televisions Locals. El vallesà, que ja va debutar aquest passat diumenge, és l’encarregat d’acostar tota l’actualitat de l’handbol català en el programa dirigit per Oscar Herreros. “És la meva primera experiència real en televisió i queden moltes coses per aprendre. Encaro el repte amb il·lusió dins d’un ambient de treball fantàstic”, destaca. Tot i la seva joventut, Batlles ja porta diverses temporades seguint l’actualitat esportiva de la comarca, primer en ‘El 9 Nou’, mitjà amb el qual encara col·labora, i des de fa 3 anys a Ràdio Granollers.

Amb l’emissora de la capital vallesana va començar amb les retransmissions de l’EC Granollers, la temporada 2015-2016, i el següent exercici va col·laborar al programa ‘Handroscat’, dirigit per l’actual cap d’esports de Ràdio Granollers, Pol Estopiñan. De fet, Batlles va ser l’enviat especial de l’emissora granollerina en tots els desplaçaments del Fraikin BM Granollers la passada campanya, una tasca que seguirà duent a terme aquesta temporada. A banda, el jove vallesà també treballa a la ràdio de Granollers realitzant peces pels informatius generalistes de La Xarxa.

CLICA AQUÍ PER VEURE EL PRIMER PROGRAMA D’ESPORTS EN XARXA

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here