Pep Blanchart, escollit directiu de l’associació europea de clubs d’handbol

0
3416

El gerent del BM Granollers es converteix així en el segon granollerí que ocupa un alt càrrec en un organisme mundial de l’handbol, juntament amb Miquel Roca, vicepresident de la Federació Internacional


Pep Blanchart ha estat escollit membre de la nova junta directiva del Forum Club Handball, l’associació de clubs d’handbol que vetlla pels interessos dels clubs més importants d’Europa. El gerent del BM Granollers tindrà el càrrec concret de membre adjunt a la junta. Un nomenament que ha coincidit amb l’entrada a la presidència del responsable de la secció d’handbol del FC Barcelona i exjugador de l’entitat blaugrana, Xavi O’Callaghan.

La nova junta directiva de l’associació d’handbol s’ha format després que Joan Marín, que portava diversos anys en el càrrec de president, no es presentés a la reelecció després de ser nombrat director general de la Lliga Asobal fa uns mesos. Una situació que ha portat a haver de fer unes noves eleccions, en les quals van votar 35 clubs de 21 països diferents. L’elecció va tenir lloc a la ciutat de Colònia, el passat cap de setmana, en el marc de la ‘final four’ de la Champions, .

La nova junta directiva del Forum Club Handball

President: Xavi O’Callaghan (F.C. Barcelona, Catalunya)
Vicepresident Tesorer: Dierk Schmäschke (Flensburg,  Alemanya)
Vicepresident: Bert Servaas (Kielce, Polònia)
Vocal: Pedro Leutwyler (Schaffhausen, Suïssa)
Vocal: Karl Lofmark (Lund, Suècia)

Adjunts a la Junta:
Thorsten Storm (Kiel, Alemanya)
Pep Blanchart (Granollers, Catalunya)
Robert Molines (Montpellier, França)
Gregor Planteu (Celje, Eslòvenia)
Magnus Clarke (Dublín, Irlanda)

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here