Pau Ribes del CN Granollers, medalla de bronze en el duet mixt

0
2164

El sincronista del CN Granollers i Berta Ferreras, del CN Kallipolis, entren al darrer esglaó del podi de la modalitat al Campionat d’Europa de Londres


El duet mixt lliure de Pau Ribes, del Club Natació Granollers, i Berta Ferreras, del CN Kallipolis, s’ha endut una històrica medalla de bronze al Campionat d’Europa de Londres. Un exercici que va valdre 86.5667 punts, per sota del duet rus, primer amb 90.4667, i l’italià, segon amb 87.4667 punts.

Ribes i Ferreras (amb la nedadora del CN Granollers, Helena Jaumà, com a reserva) van fer una magnífica final de rutina lliure, prova que debutava en uns Europeus després de Mundial de Kazan 2015, on Pau va formar parella amb Gemma Mengual i es van classificar en cinquè lloc. Divendres 13 de maig, el duet mixt tornarà a sortir a escena per a presentar la rutina técnica. No és el primer èxit assolit pels dos sincronistes, i és que al mes de desembre passat a la World Trophy, disputada a Xina, ja van assolir una medalla de bronze en la mateixa modalitat, que va ser la primera medalla espanyola de la història en la categoria de duo mixt.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here