El porter del BM La Roca jugarà cedit fins el 14 de gener al BM Aragón. Puget entrenarà aproximadament un mes amb el conjunt aragonès d’Asobal, amb el que tindrà l’oportunitat de debutar en tres partits. El primer, aquest vespre, davant el Teucro (20.30h), al Municipal Siglo XXI de Saragossa


El bon rendiment sota pals de Pau Puget des de l’inici de la temporada passada a la Divisió de Plata, defensant la samarreta del BM La Roca, no ha passat desapercebut pels equips de la lliga Asobal. El jugador igualadí ha acceptat una oferta del BM Aragón per defensar la porteria del conjunt aragonès durant tres partits, fins el 14 de gener. Els aragonesos ja tenen fitxat un porter, però per temes administratius no el podran utilitzar fins a principis del 2016, fet pel qual han volgut incorporar un porter que cobreixi la posició.

Puget, que va arribar al BM La Roca al principi de la temporada passada procedent de l’Esplugues, sempre ha estat molt eficient sota pals i, de fet, la temporada passada va ser un dels homes importants del conjunt roquerol per assolir la permanència en la primera temporada del club a la Divisió de Plata. El porter, tot i ser la segona temporada al club, s’ha integrat perfectament a l’entitat, on també treballa en la formació dels porters de l’handbol base del club.

El porter igualadí entrenarà aproximadament un mes amb el conjunt aragonès d’Asobal, amb el que tindrà l’oportunitat de debutar a la màxima competició de l’handbol estatal en tres partits. El primer aquesta nit davant el Teucro (20.30h), al Municipal Siglo XXI de Saragossa. El segon, el proper dimecres a la pista de l’Ademar de Lleó i el darrer, el dissabte 12, al pavelló del BM Aragón, davant el BM Villa de Aranda. “La il·lusió del jugador per poder jugar a Asobal ha fet que el club hagi accedit i hagi facilitat les gestions perquè la operació es pogués concretar” ha apuntat Guillem Estapè, entrenador del BM La Roca, a aquest diari.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here