El municipal Josep Seguer serà l’escenari de la primera fase prèvia catalana de la Danone Nations Cup, la competició més gran de futbol del món per a nens i nenes de 10 a 12 anys


Aquest diumenge 22 de gener Parets serà la seu de la primera fase prèvia catalana de la prestigiosa competició de futbol Danone Nations Cup, la major del món per a nens de 10 a 12 anys. Això ha estat possible gràcies al marc de col·laboració de l’Ajuntament paretà amb les empreses i, concretament amb Danone, una de les 21 empreses integrants del Consell Industrial de Parets. Els partits es jugaran des de les 9 del matí fins a les 20.30 hores al camp de futbol municipal Josep Seguer.

“És un gran honor comptar amb la Danone Nations Cup a Parets. El nostre vincle amb Danone es remunta a la construcció de la fàbrica, l’any 1982 i, amb aquesta competició, queda encara més reforçat“, destaca Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès. En aquesta competició participen equips de 32 països diferents, 2 milions i mig de jugadors, 11.000 escoles i 34.000 clubs. A Espanya hi participen un total de 40.000 jugadors.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here