El brasiler, de 28 anys, 185 cm i 90 kg, és esquerrà i forma part del conjunt nacional juntament amb el porter del BMG César Almeida. Durant les dues últimes temporades ha defensat la samarreta de l’Helvetia Anaitasuna amb molt bona nota, arribant als 100 gols per temporada. Guimaraes és esquerrà i compartirà posició amb Álex Márquez, que ha renovat amb el primer equip masculí per dues temporades més


Després de l’anunci del fitxatge d’Antonio Garcia fa més d’un mes, ahir el Fraikin BM Granollers va anunciar la incorporació d’Oswaldo Maestro Guimaraes, que arriba al club granollerí per substituir la baixa del portuguès Jorge Silva. El BM Granollers i Guimaraes, després de diverses negociacions, han arribat a un acord perquè el jugador de Sao Paulo jugui al primer equip masculí fins al 30 de juny de 2019.

El brasiler, de 28 anys, 185 cm i 90 kg, és esquerrà i forma part del conjunt nacional juntament amb el porter del BMG César Almeida. Durant les dues últimes temporades ha defensat la samarreta de l’Helvetia Anaitasuna amb molt bona nota, arribant als 100 gols per temporada. La seva arribada a la Lliga Asobal al BM Villa de Aranda, l’hivern de la temporada 2013/2014, procedent del Pinheiros no va passar desapercebuda: va superar els 120 gols en dues temporades i va ser escollit millor lateral dret de la lliga la temporada 2015/2016.

Antonio Rama, l’entrenador del Fraikin el valora com un jugador molt “versàtil”, “que té recorregut en el joc d’atac”, unes qualitats que complementen les de Márquez, un llançador exterior amb un joc més directe. El palmarès de Guimaraes inclou una medalla d’or als jocs panamericans (any 2015), la participació en el Mundial de 2013 —Brasil justament va competir a Granollers— i la participació en les Olimpíades de Río de Janeiro l’any 2016.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here