Sense temps de descans el Fraikin s’enfronta demà al Abanca Ademar de Lleó en un partit molt important de cara al futur de l’equip vallesà a la lliga

El pivot A. Figueras a punt de fer el llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas (Temporada 2014/15)

Demà dimecres a les 20:30 hores el Palau d’Esports es prepara per rebre un dels grans, l’Abanca Ademar de León. Un encontre que donarà lloc a la 9a jornada de lliga i que enfrontarà a dos equips rivals que es troben en un moment de molta igualtat a la classificació. El Fraikin BM Granollers de Viver és 3r a la taula amb 13 punts després de l’empat aconseguit el passat dissabte contra el Bada Huesca; mentre que els de Lleó, segueixen els vallesans amb 11 punts havent estat derrotats pel Teucro també el passat dissabte. Parlant clar, un partit amb molta rivalitat i tot un espectacle pels amants de l’handbol.

L’equip de Rafa Guijosa acumula 5 victòries, un empat i un partit perdut en el que portem de temporada. Segons les dades Asobals, l’equip lleonès únicament ha perdut 5 dels 21 enfrontaments disputats a territori granollerí. Tota una dada a tenir en compte per ser realment conscients de la complicació del rival. Un equip de categoria reforçat enguany de la millor manera, i força igualat a l’hora de treure punts respecte dels de Granollers. Compten amb una primera línia amb bon llançament amb homes destacats com M. Vieyra o G. Aguirrezabalaga, dos primeres línies brasileires potents, una bona porteria i una de les millors defenses de la lliga.

L’equip vallesà, que va viure una 8a jornada amb molta intensitat el passat dissabte contra el Bada Huesca (29-29), esperen a l’equip de Guijosaamb molta il·lusió i ganes de lluitar. Segons el tècnic Carlos Viver: “Probablement és un dels millors partits de la lliga; la temporada acaba de començar, però sempre és interessant quan arriba el moment de posar-se al nivell d’equips que estan a la zona alta de la taula com és el cas de l’Ademar”. L’equip vallesà està preparat i amb ganes de disputar l’encontre al màxim.

Amb aquestes ganes i il·lusió, el Fraikin espera que socis i aficionats s’uneixin al gran espectacle de demà (20:30h). Una bona oportunitat per acabar el dimecres gaudint d’un dels millors partits de la lliga.

El partit es podrà seguir pel Twitter del BM GranollersRàdio Granollers Esports i per televisió gràcies a les càmeres de Canal+Deportes.

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here