Olivé, que va arribar al club l’estiu del 2016 de la mà de l’exdirectiu Antonio Yetor -va dimitir el mes de novembre- prèn la decisió de deixar el club argumentant, entre altres, que “no hi ha un projecte de futur definit”


Aquest migdia l’Esport Club Granollers ha anunciat que Oriol Olivé, fins ara coordinador del futbol base del club, ha dimitit de les seves funcions. Olivé, que va arribar al club -en la que era la seva segona etapa- l’estiu del 2016, de la mà d’Antonio Yetor, considera que l’entitat no compta amb el projecte de futbol base que ell havia dissenyat, a banda de “no tenir un projecte de futur definit”.

“Detecto que el projecte de l’EC Granollers no és el mateix que el que vam plantejar a l’estiu jo i Antonio Yetor i per això decideixo plegar. Als moments que estem de la temporada el pròxim director esportiu ja ha de prendre decisions de cara a la pròxima i jo no les puc prendre perquè veig que l’any que ve no hi seré. Per això dimiteixo, sent honest amb mi mateix i amb el club”, assegura el ja excoordinador de l’ECG, a La Jornada del Vallès.

Olivé va ser l’enllaç entre el club i l’empresa Flashforward que va entrar a l’entitat per desenvolupar un projecte de club global. La marxa de l’empresa, la dimissió del seu gran avalador el mes de novembre, Antonio Yetor, i la no definició per part de la junta del projecte de futbol base han estat determinants per la decisió del de Mollet del Vallès.

“Vull sortir bé del club; crec que s’ha fet una bona tasca i fins a 10 equips competiran per assolir l’ascens, els més destacats el cadet A i l’infantil A que lluitaran per pujar a Divisió d’Honor. Crec que deixo les categories de base amb una bona plataforma per assolir objectius en les pròximes temporades”, assegura.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here