Morales s’ha proclamat, aquest cap de setmana a Lleida, campió de Catalunya en categoria infantil a la prova de 200 m estils, sotscampió a les proves de 200 m braça, 100 m papallona i 50 m papallona i, ha obtingut el bronze a les proves de 400 m estils i 100 m braça


El nedador de La Garriga del Club Natació Granollers, Héctor Morales, ha estat un dels grans protagonistes del Campionat de Catalunya infantil de natació que va tenir lloc a Lleida, del 7 al 9 de juliol. Morales va aconseguir pujar fins a sis ocasions al podi català, per recollir una medalla d’or, tres de plata i dos de bronze.

Morales es va proclamar campió de Catalunya infantil als 200 estils, a més a més, d’aconseguir un triple subtítol català per la seva participació als 200 braça, 50 i 100 papallona. A més, d’una doble medalla de bronze als 400 estils i 100 braça. Però no va ser l’únic nedador del club granollerí que va pujar al podi català. Lluís Escrits ho va fer en dues ocasions, per a recollir el bronze per la seva actuació als 800 i 1.500 lliures.

Per la seva banda, els nedadors granollerins amb el seu paper en aquest campionat van aconseguir que el CN Granollers es classifiqués en 10è lloc en la classificació de clubs.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here