La karateca del club franquesí Iribia Esteban es va proclamar per tercer cop campiona d’Espanya, mentre que Nagore Nuñez i Alex Almendros van aconseguir un meritori tercer lloc


El passat cap de setmana 14 i 15 d’abril de 2018 es van celebrar els Campionats d’Espanya de Karate Infantil a la ciutat de Benidorm. El club franquesí Karate Nokachi comptava amb 12 competidors representant a la federació catalana de Karate. Durant la jornada matinal del dissabte es va dur a terme la modalitat de Kata on van participar Nagore Núñez, Alex Almendros, Iria Esteban i Besay Grediaga. Tots quatre van competir a un alt nivell, però sense lluitar per les medalles.

A la tarda, Besay Grediga va disputar la final de bronze en la categoria de Kumite Juvenil Masculí -48kg on va caure amb el competidor balear per un ajustat 1-0. D’altra banda, Iria Esteban es va proclamar per tercer cop Campiona d’Espanya a la categoria de Kumite Juvenil Femení -52kg.

A la jornada del diumenge, es van disputar les categories de Kumite aleví i infantil. Iris Montejano va perdre per obtenir el bronze a la categoria Kumite aleví -32kg. En canvi, Nagore Núñez es va proclamar tercera d’Espanya a la mateixa categoria. Finalment, Alex Almendros va fer-se amb la medalla de bronze a Kumite infantil masculí -40kg.

També, cal destacar l’actuació de Victor Palacios, Arnau Fernandez, Gerard Serrano, Laura Martínez, Miquel Azor, Alex Morales i David Morales. Els entrenadors del Club Karate Nokachi, Montse Marín i Agustín Núñez, estan molt contents del treball realitzat pels seus alumnes i ara es concentren en la propera cita, el campionat d’Espanya de clubs.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here