El BM Granollers retrà homenatge a Xavi Pocurull i a  Martí Batallé instants abans del partit que disputarà el Fraikin davant l’Anaitasuna el diumenge al Palau d’Esports. És per això que l’entitat ha fet una crida per omplir el recinte granollerí per tal de recordar els dos joves formats al planter que van perdre la vida dilluns 


Dies difícils els que està vivint el BM Granollers des que dilluns es va produir l’accident de trànsit en el qual dos jugadors formats al club, Xavi Pocurull i Martí Batallé, van perdre la vida quan el cotxe en què viatjaven va colisionar amb un camió. Va ser ahir, en una esglèsia de Sant Esteve de Granollers plena fins a la bandera, que els amics, familiars, companys, i una gran representació de l’esport local, vallesà i català, va acomiadar els dos joves en una cerimònia emotiva en la qual hi van assistir més de mil persones.

Per tal de retre homenatge als dos joves que van perdre la vida i donar tots els ànims del món als ferits Pau Navarro i Óscar Oller -aquest darrer ja ha estat donat d’alta-, el BMG ha fet una crida per omplir el proper diumenge el Palau d’Esports en el partit que el Fraikin jugarà a les 16h davant l’Anaitasuna, corresponent a la tercera jornada de lliga. Un partit amb entrada lliure en el qual la família del BM Granollers, juntament amb tot l’handbol català, donarà el darrer adéu i acomiadarà els dos jugadors, que havien crescut plegats al club granollerí.

A l’entrada del Palau, el club ha posat un plafó perquè tothom que vulgui pugui plasmar els seus records i transmetre els seus pensaments al Pau i a l’Óscar. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here